• Ново
[2 + 2 Опаковане.] Tauri е Съвместим с Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 6,8 - инчов 2 Опаковане. Гъвкава Филм TPU Privacy Screen Protector + 2 Опаковане. Защита на обектива на камерата Подкрепа на пръстови ?

[2 + 2 Опаковане.] Tauri е Съвместим с Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 6,8 - инчов 2 Опаковане. Гъвкава Филм TPU Privacy Screen Protector

Rating 
BGN 7.99

Наличност
Налично за поръчка

Съвместимост - Включва в себе си 2 пакета Гъвкав мек TPU Privacy Screen Protector & 2 пакет от закалено стъкло на обектива на камерата протектор, само за Samsung Galaxy S21 Ultra 5 G 6,8 инча, не за други модели.Ултразвукова отпечатък от пръст - Висока чувствителност на допир дава усещане за истинско докосване", в подкрепа на ултразвукови на пръстови отпечатъци на екрана, което осигурява висока отзивчивост телефон.максимално покритие-гъвкава протектор на екрана TPU идеално на вашия екран.Той е предназначен за осигуряване на максимално покритие на екрана на вашия телефон.Материал-высокопроницаемый мек акрил лепило за ясна възстановяване на цветовете на екрана.Самовосстанавливающиеся малки драскотини мехурчета автоматично в рамките на 24 часа.Лесна инсталация - Моля, вижте нашето ръководство за инсталиране на видео преди да нанесете предпазен щит, трябва да предоставят инструмент за изравняване, който ще ви помогне е да се носят защитно фолио, не е нужно да се притеснявате за изравняване на екрана.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти