• Ново
Hounyoln Силиконов калъф за Bang&Olufsen Разгледайте, Bang & Olufsen Beosound Explore-Безжичен външен говорител Нескользящий силиконов защитен калъф (син)

Hounyoln Силиконов калъф за Bang&Olufsen Разгледайте, Bang & Olufsen Beosound Explore-Безжичен външен говорител Нескользящий силиконов

Rating 
BGN 10.19

Наличност
Налично за поръчка

1. Защитно покритие, специално разработена за Bluetooth-динамиката на Bang&Olufsen Разгледайте, е подходящ по размер и е подходящ за вашето устройство. 2. Той е изработен от висококачествен силиконов материал, който е лек и удобен и има ефект пылезащитного, водоустойчива и нескользящего. 3. Той е много подходящ за вашето пътуване и игри, анти-капка и антивибрации, и не може да бъде повреден при падане. 4. Лесен за инсталиране и разбиване, и може да бъде завършен бързо. 5. Вие ще получите : 1*силиконов калъф (с изключение на динамиката). 1. Защитно покритие, специално разработена за Bluetooth-динамиката на Bang&Olufsen Разгледайте, е подходящ по размер и е подходящ за вашето устройство. 2. Той е изработен от висококачествен силиконов материал, който е лек и удобен и има ефект пылезащитного, водоустойчива и нескользящего. 3. Той е много подходящ за вашето пътуване и игри, анти-капка и антивибрации, и не може да бъде повреден при падане. 4. Лесен за инсталиране и разбиване, и може да бъде завършен бързо. 5. Вие ще получите : 1*силиконов калъф (с изключение на динамиката).Силиконов материал, прахоустойчив, водоустойчив и нескользящий, мек и удобен на пипане.Размерът на правото, е подходящ за вашия екипировка.Той е много подходящ за вашето пътуване, той няма да навреди на вашето оборудване, от падане, а също така е анти-капково, и антивибрационным.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти