• Ново
304 Неръждаема Стомана Външен Задна Броня Плоча Капак Завърши За BMW Серия 3 G20 2019 2020 Автоаксесоари (черно+Черно лого)

304 Неръждаема Стомана Външен Задна Броня Плоча Капак Завърши За BMW Серия 3 G20 2019 2020 Автоаксесоари (черно+Черно лого)

Rating 
BGN 84.70

Наличност
Налично за поръчка

Изработен от висококачествена неръждаема стомана 304 (никога не ръждясва) в завода на ISO 9001, за да се гарантира най-високо качество.Лесна инсталация,автомобили тиксо 3 M приложен.За BMW серия 3 G20 2019 2020,преди пускането на поръчката, моля, потвърдете, че този продукт е подходящ за вашия автомобил?Благодаря!!.Опаковка : 1 бр.;Цвят : черно+черно лого/черен+синьо лого/сребрист+черен лого/сребрист+синьо лого като на снимките; DHL кораб на около 3-7 работни дни за доставка.определете мястото на инсталацията, а след това сравнете продукт и място за монтаж, ако продуктът не е подходящ за вашия автомобил,моля, свържете се с нас незабавно и не се инсталира.За постигане на по-добър ефект ние ви предлагаме топлина двупосочен лепило сешоар или осветление.Положение за изравняване и след това паста, паста зависи от условията на паста и правилния начин на инсталиране.Подходящи за BMW серия 3 G20 2019 2020. Преди пускането на поръчката, моля, потвърдете, че този продукт е подходящ за вашия автомобил?Благодаря ви!!Състояние : 100% чисто нова.Материал : Изработен от висококачествена неръждаема стомана 304 (никога не ръждясва).Произведено в завода на ISO 9001, за да се гарантира най-високо качество.Лесна инсталация,автомобили тиксо 3 M приложен.Инструкция за инсталиране : 1.Почистете мястото, където трябва да се добави, а след това избършете с вода кърпа или кърпички.Тя не може да предприеме, за да има ект на масло ,вода, восък. 2.Определете мястото на инсталацията, а след това сравнете продукт и място за монтаж, ако продуктът не е подходящ за вашия автомобил,моля, свържете се с нас веднага и не инсталирайте го. 3.Когато отрываете двупосочен лепило от облицовки на покрива, което не може да се докосне до двустранен зъби ръка. 4. За постигане на по-добър ефект ние ви предлагаме топлина двупосочен лепило сешоар или осветление. 5. Положение за изравняване и след това паста, паста зависи от условията на паста и правилния начин на инсталиране. 6. Моля, кликнете 20-30 секунди или повече, когато са поставени и не погружайте продукт на вода в рамките на 48 часа.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти