• Ново
Детска Моларна Пръчка, Упражнение Сцепление Детски Силикон Прорезыватель почистване на Устата Допринася за Визуален Развитие Помага на Здравословния Растеж на Д?

Детска Моларна Пръчка, Упражнение Сцепление Детски Силикон Прорезыватель почистване на Устата Допринася за Визуален Развитие Помага

Rating 
BGN 35.12

Наличност
Налично за поръчка

[Упражнение Grip] среден размер, малки ръце на бебето лесно да се запази, а ярките цветове могат да допринесат за визуален развитие. [Отпушат устата] Вдлъбната изпъкнала линия може ефективно масажирайте венците на бебето и премахване на остатъчните петна от мляко в устата. [Функция] Помогнете на детето си да се отървете от лош навик да хапе неща и пръстите, облекчаване на сърбеж на венците на бебето и да помогне за здравословния растеж на млечните зъби.Той може да се използва от деца по-дълъг период на зъба и децата в периода на смяна на зъбите. [С глоба защита] Задълбочено производство, край на всяка гума ще бъде добре изгладен и изгладен, и няма да навреди на деликатната кожа на бебето. [Защита на устната кухина] Различни изпъкнали вдлъбнати текстура могат да се защити здравето на устната кухина на бебето и ефективно да помогне на детето си щастливо шлифован зъби.Функция : 1. [Защита на устната кухина] Различни изпъкнали вдлъбнати текстура могат да се защити здравето на устната кухина на бебето и ефективно да помогне на детето си щастливо шлифован зубы2. [Отпушат устата] Вдлъбната изпъкнала линия може ефективно масажирайте венците на бебето и премахване на остатъчните петна от мляко във рту3. [С глоба защита] Задълбочено производство, край на всяка гума ще бъде добре изгладен и изгладен, и няма да навреди на деликатната кожа ребенка4. [Упражнение Grip] среден размер, малки ръце на бебето лесно да се запази, а ярките цветове могат да допринесат за визуален развитию5. [Функция] Помогнете на детето си да се отървете от лош навик да хапе неща и пръстите, облекчаване на сърбеж на венците на бебето и да помогне за здравословния растеж на млечните зъби.Той може да се използва от деца в продължение на дълъг период от зъба и децата в периода на смяна на зубаспецификация : Тип на продукта : Детски зубыматериал : силикагельразмер на продукта : Дължина : прибл. 6 см / 2.4 инча , ширина : прибл. 8,5 см / 3.3 инча Осъществяване списък : 1 х детски зубыпримечание : Допускат отклонения от 0 до 2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Декларирани характеристики

Item Type:
 Baby Teether
Material:
Silica Gel
Product Size:
Length
Package List:
1 x Baby Teether :
Please allow 0 to 2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Добавки за продукти