• Ново
SDGF-YTR 3Л Non-Fog Humidifierr - вграден сензор за гигростата Автоматично поддържа влажност на въздуха, интелигентно постоянна хидратация и защита от липса на вода (B)

SDGF-YTR 3Л Non-Fog Humidifierr - вграден сензор за гигростата Автоматично поддържа влажност на въздуха, интелигентно постоянна

Rating 
BGN 58.64

Наличност
Налично за поръчка

★Овлажнител на въздуха, без мъгла, капацитет на овлажняване 250 мл/ч, 3 л голям резервоар за вода, пестене на време и усилия, лекота на използване. ★Машината автоматично ще работи за поддържане на влажност.Овлажнител на въздуха ще се изключи, когато е достигната желаната влажност на въздуха и отново се включва, когато влажност падне, за да предотвратите повреда на устройството и да се гарантира вашата безопасност. ★Също така, му красив външен вид и мощни функции я правят добър избор за украса на дома или за подарък за вашите семейства, любовници или колеги. ★Овлажнител на въздуха за спалня с голям капацитет произвежда почти тиха честотата (36 db или по-малко), като осигурява изключително тиха работа през цялата нощ сън. ★Дистанционно УПРАВЛЕНИЕ И ТАЙМЕР : Управлявайте влагозадържащ на разстояние с помощта на лесни за дистанционно управление!Можете да настроите нивото на мъгла, мъгла температура и др.Просто настройте таймера за 2 до 10 часа, а след това овлажнител на въздуха да се изключи, когато времето изтече.Вече няма никаква загуба на енергия.Описание на продукта Вграден масло тава essential гарантира свежест всеки дъх през целия ден, което е идеално за любителите на йога.Овлажнител работи, за да добавите влагата във въздуха, за да се увеличи нивото на влажност на въздуха, което е лесен начин за незабавно подобряване на качеството на въздуха в затворени помещения.Повече от овлажнител на въздуха.Той също може да помогне за облекчаване на сухота на кожата, кървене от носа и респираторни заболявания се дължат на сухия въздух.Име на продукта : Няма мъгла овлажнител Форма : Квадрат Капацитет на резервоара за вода : 3Л Качество материал : ABS Област на използване : 60㎡ или по-малко Напрежение (v) : 220 v/50 Hz Мощност : 14 W Брой на пръскане : 250 мл/ч размери на продукта : 240*240*337 мм Работен децибела : 35 db или по-малко Режим на работа : дистанционно управление Особености : 3Л резервоар за вода 250 мл/ч обем на пръскане Удобно добавяне на вода Интелектуална постоянна влажност на въздуха дистанционно управление липсата на вода автоматично изключване Забележка : 1. Поради различни методи за измерване ще бъдат някои грешки, моля, обърнете се към самия продукт. 2. Поради интензивността на светлината, ако грешката на цвят е малък, моля, обърнете се към самия продукт.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти