• Ново
Baby Bell Toys, Сладко Бебе Начални Зъбите Дрънкалка Играчки Гъсеници се Хранят с Плодове за Деца за Дете за Бебета за ранно Образование(Гъсеницата яде ананас)

Baby Bell Toys, Сладко Бебе Начални Зъбите Дрънкалка Играчки Гъсеници се Хранят с Плодове за Деца за Дете за Бебета за ранно Образование(Гъсеницата

Rating 
BGN 18.47

Наличност
Налично за поръчка

СИГУРНОСТ И ЗАЩИТА на ОКОЛНАТА СРЕДА : Тя е изработена от мек плюш , траен, нетоксичен и безопасен за вашето дете.ИЗИСКАН ПОДАРЪК : Това е подарък на детски душ или рожден ден.Това позволява на вашите деца да се насладите на безкрайна радост!.ВЗАИМОДЕЙСТВИЕТО на РОДИТЕЛИ И ДЕЦА : В плодовете има гъсеници.Перфектен размер и може лесно да бъде заловен от малки ръце.Родителите могат да играят с децата си.СЛАДЪК ВЪНШЕН ВИД : Ярък цвят и сладък мультяшные форми стимулират удоволствието от играта на детето и допринасят за визуален развитие.ПРИВЛИЧАНЕ на ВНИМАНИЕТО : Вграден звънец издава ясен звук при разклащане, за да привлече вниманието на детето.Функция : 1. СЛАДЪК ВЪНШЕН ВИД : Ярък цвят и сладък мультяшные форми стимулират удоволствието от играта на детето и допринасят за визуален развитие.2. Въз основа ВНИМАНИЕ : вграден звънец издава ясен звук при разклащане, за да привлече вниманието на детето.3. БЕЗОПАСНОСТТА И ОКОЛНАТА СРЕДА : Тя е изработена от мек плюш , траен, нетоксичен и безопасен за вашето дете.4. ВЗАИМОДЕЙСТВИЕТО на РОДИТЕЛИ И ДЕЦА : В плодовете има гъсеници.Перфектен размер и може лесно да бъде заловен от малки ръце.5. ИЗИСКАН ПОДАРЪК : това е подарък на детски душ или рожден ден.Това позволява на вашите деца да се насладите на безкрайна радост!Параметри : Тип на продукта : Гъсеници се хранят с плодове Плюшен дрънкалка Материал : Plushпригодный Възраст : 3 месеца + кръст Бод Пакет Списък : 1 х Плодове под формата на Висящи легла.

Декларирани характеристики

Item Type:
Caterpillars Eat Fruit Plush Rattle
Material:
Plush
Appropriate Age:
3 Months +
Package List:
1 x Fruit Shaped Bed Hanging :

Добавки за продукти