• Ново
Купички за котешки храна Нескользящее Ястие за кучета Купички за храна за домашни любимци Цвят Ловец на сънища Малка Купа за котешка вода Хранене на котката с Широ?

Купички за котешки храна Нескользящее Ястие за кучета Купички за храна за домашни любимци Цвят Ловец на сънища Малка Купа за котешка

Rating 
BGN 12.79

Наличност
Налично за поръчка

Материал и размер - бамбук+неръждаема стомана, I 5.5 in X 5.5 in X 2.1 in / O D4.3in X H1.4in _BOS_ I 14 см Х 14 см X 5.4 cm / O D11cm X H3.5cm. Product performance - Основа на този купички за храна за домашни любимци са произведени от екологично чист бамбуково дърво, който е нетоксичен, безвреден, безопасен и не е без аромат, което позволява на вашия домашен любимец да го използвате с доверие.Конструкция с наклон на ъгъл на наклона 15° намалява натиска върху врата и ставите на домашен любимец и ефективно може да се подпомогне храносмилането в червата.Приложими сценарии - Подходящ за малки кучета и котки, много е подходяща за съхранение на суха храна за домашни любимци, влажен храна, леки закуски или вода.Удобна височина-позволява на домашния любимец има и се радват на храна по всяко време.Свалящ се купа от неръждаема стомана е здрав и лесен за почистване.Проста бамбук купа за хранене може да се интегрира с всеки стил на декорация на дома.Инструкции за пране - Чаша от неръждаема стомана улеснява почистването и могат да се почистват в съдомиялна машина.Бамбуковое основание не се почистват, моля да го избършете с кърпа.Специална забележка - поради различни методи за измерване, това е нормално, че е грешка размер е в рамките на 1 вж. Моля, проверете съответния размер, преди да купите. 【 Материал и размера на 】 Бамбук+неръждаема стомана, I 5.5 in X 5.5 in X 2.1 in / O D4.3in X H1.4in _BOS_ I 14 см Х 14 см X 5.4 cm / O D11cm X H3.5cm 【Представяне на продукта】 Основа на този купички за храна за домашни любимци са произведени от екологично чист бамбуково дърво, което не е токсично, безвреден, безопасен и не е без аромат, което позволява на вашия домашен любимец да го използвате с доверие.Конструкция с наклон на ъгъл на наклона 15° намалява натиска върху врата и ставите на домашен любимец и ефективно може да се подпомогне храносмилането в червата. 【Приложими сценарии】 е Подходящ за малки кучета и котки, той е много подходящ за съхранение на суха храна за домашни любимци, влажен храна, леки закуски или вода.Удобна височина-позволява на домашния любимец има и се радват на храна по всяко време.Свалящ се купа от неръждаема стомана е здрав и лесен за почистване.Проста бамбук купа за хранене може да се интегрира с всеки стил на декорация на дома. 【 Инструкции за пране 】 Купа от неръждаема стомана улеснява почистването и могат да се почистват в съдомиялна машина.Бамбуковое основание не се почистват, моля да го избършете с кърпа. 【 Специална забележка 】 се дължи На различни методи на измерване, това е нормално, че е грешка размер е в рамките на 1 вж. Моля, проверете съответния размер, преди да купите.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти