• Ново
Arrozon Диаграма на Растежа за Деца,Измерване на Височина Стенни Диаграма Подвижни Стенни Холщовая Линия за Деца, Момчета и Момичета Декор на стая(Динозавър)

Arrozon Диаграма на Растежа за Деца,Измерване на Височина Стенни Диаграма Подвижни Стенни Холщовая Линия за Деца, Момчета и Момичета

Rating 
BGN 10.39

Наличност
Налично за поръчка

[Широко използван] : Диаграма на растеж на детето може да се използва навсякъде.Той може да се използва за украса на детска стая, детска спалня, вътрешни стени или прозорци, игри стая, хол и домашен декор. [Може да се мотае] : Тази диаграма на растежа идва с окачен на въжето, така че можете да се мотае там, където пожелаете. [Как се мотае] : Моля, дръж го 1.96" / 5 см на земята, не само може да предпази от случайни повреди, но и няма да пречат на чистенето на пода. [Точни измервания] : Тази стенни таблица за измерване на височина е от две единици за измерване : вижте и инча,които ще ви помогнат да се измери точно растежа на вашето дете. [Mailto включва в себе си] : 1 бр.*Диаграма на растежа.Пратката включва : 1 бр. Диаграма на растежа.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти