• Ново
Смяна на стъкло на задната корица GUOERTECH за LG V60 ThinQ Всички носители с предварително зададена обектива на камерата и лепило с инструменти (в синьо)

Смяна на стъкло на задната корица GUOERTECH за LG V60 ThinQ Всички носители с предварително зададена обектива на камерата и лепило

Rating 
BGN 13.59

Наличност
Налично за поръчка

【За продукта】OEM задната стъклена подмяна на отделението за батерията на LG V60 Thin Q 5 G. 100% идеален заместител.Проверени една по една от професионални експерти, преди да изпратите.Това сменное задното стъкло ще си смахнат, повреден, почеса телефон V60.Възстановете устройство до новата държава.Много икономичен променят себе си. 【Съвместимост с】Той е съвместим с LG V60 Thin Q 5 G (всички носители).Моля, проверете модела на вашия телефон, преди да купите. 【Внимание】Не са включени инструкции за инсталиране, ние предлагаме да се намери купувач на видео инсталиране в You Tube.Не препоръчвам да го инсталирате, без никакъв опит.Ние не носим отговорност за всякакви щети, причинени от неправилна експлоатация. 【Опаковане и поддръжка на】1*на Задното стъкло с части на обектива на камерата 1*Инструменти.С всички въпроси, свързани с качеството.Моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. 【Доставка】Детайли грузя миналото ,така че можете да го получите скоро след вашата поръчка.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти