• Ново
Skin for Xbox Series X/S Controller-Hikfly Силиконов калъф за Xbox SX Controller Grips,нескользящий ръкав за игрален контролер-1x Skin with 10 x Thumb Grip Caps(лилаво)

Skin for Xbox Series X/S Controller-Hikfly Силиконов калъф за Xbox SX Controller Grips,нескользящий ръкав за игрален контролер-1x

Rating 
BGN 11.19

Наличност
Налично за поръчка

[Удобна ръкохватка] Нескользящий гел здрав и стилен,предоставя лесен захват, за да се запази и да се играе непрекъснато да се подобри вашето изживяване.Не почиствайте го с органична материя. [Точни деколтета] Прототип на моделиране осигурява точни деколтета, той позволява лесен достъп до всички пристанища, без да махате кожата, а бутоните/пръчки/води работят ефективно.Отлични писалки за вашия контролер за видео игри.Креативен принт прави специален контролер и стръмен.Camoufalges,карикатури и много шаблони за избор, за да конфигурирате вашия контролер свободно.Услуги : Hikfly предвижда 3-годишна поддръжка.Не поставяйте под гореща вода, влага или пряка слънчева светлина. издадена от модели Xbox Series X/S.Функция : [360°Guard] Здрав силиконов материал, съвместим с контролера на Xbox Series X & S(подходящ само за издадената модели на 2020 година). [Печатни модел и за предотвратяване на занасяне] Нескользящие дръжка предотвратява изпотяване на ръцете и осигуряват невероятно усещане и сцепление с кожата на контролера на Xbox SX.Платформа : Съвместимост с контролер на Microsoft Xbox Series X & S. [3 годишна поддръжка и стръмни аксесоари] Hikfly осигурява поддръжка за 3 години. [Удобна ръкохватка] Висококачествен каучук маслен материал позволява на вашите ръце се чувстват по-близо до гума, вместо обичайните скользкого силиконов усещания, прави контролер от серията X/S СУПЕР удобен за използване.Капак на контролера Hikfly е Съвместим с контролера на Xbox Series X & S/Xbox SX/Series X Controller Skin Grips Case Нескользящая силиконова капачка контролер Материал : Висококачествен силикон за по-добра защита.[360°Guard & Anti-slip] от 100% силиконов материал, съвместим с контролера на Xbox Series X/S с гумена масло ви носи ергономичен меко докосване ,отлично гладко усещане като ръкави по време на игрите.ВНИМАНИЕ : Не модифицируйте и не демонтируйте.Пълна защита на X-box контролер X серия от прах, мръсотия и драскотини.Пратката включва : 1x силиконова капачка контролер и 10 x дръжка за палеца (цвят на случаен принцип).(едни и същи модели могат да се различават малко един от друг в една и съща позиция). Не е подходящ за оригинален стандартен контролер за Xbox One, контролер за Xbox One S, контролер за Xbox One X, контролер за Xbox Elite, контролер за Xbox Elite Series 2.Не изпускайте, не слагайте и не се прилагат силни удари на продукт. Подходящи само за контролер 2020 г.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти