• Ново
Задната Врата се Вмъкнете Букви 3D Повдигнати Задните Емблеми, Пластмасови Вложки с 3 м Самозалепваща Подложка Съвместими за 2019 2020 2021 2022 Silverad o Аксесоари(Черен амер?

Задната Врата се Вмъкнете Букви 3D Повдигнати Задните Емблеми, Пластмасови Вложки с 3 м Самозалепваща Подложка Съвместими за 2019

Rating 
BGN 16.79

Наличност
Налично за поръчка

Приложение : 3 D повдигнати букви на задната врата, съвместими с 2019 2020 2021 2022 SIilverad o. 3 D Дизайн : повишени твърда буква икона с добър скосом, за да отговарят на извити, трудна укрепена площ, създава страхотен 3 D.Отлично качество : кажете сбогом на евтини традиционни с лошо качество пластмасови букви.В сравнение с обикновени букви, приятни пластмасови вложки от неръждаема лента 3 M на гърба, устойчивост на продължително излагане на слънчеви лъчи , дъжд или атмосферни влияния.Монтаж : Лесен за инсталиране, чисти и сухи задната врата, леко да се нанесе, след фина настройка на всички регулиране и плътно притискат буква надолу, за да седалище на нея.Не се изискват никакви технически умения, може да бъде завършен в рамките на няколко минути.Автомивка безопасно, но по-добре да измие три дни след инсталацията.Топло забележка : не забравяйте да се почисти внимателно задълбочаване,за да се гарантира издръжливост, и по-добре загрейте лепило 3m с помощта на топлинен пистолет, преди да се приложи.Всеки въпрос, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Защо избрахте нашата задната врата? 1. Изработена от висококачествена сплав с и с основите на 3 М, които са устойчиви на атмосферни влияния и са безопасни за почистване на автомобили, и не изчезват. 2. Повдигнат е твърда буква икона с добър скосом, за да отговарят на извити, трудна укрепена площ, създава страхотен 3 D.Тежки и блестящ стикер наистина прави задната врата шлем фин начин. 3. Лесен за инсталиране, чисти и сухи задната врата, леко да се нанесе, след фина настройка на всички регулиране и плътно притискат буква надолу, за да седалище на нея.Не се изискват никакви технически умения, може да бъде завършен в рамките на няколко минути.Как да инсталирате задната врата ?Стъпка 1 : Използвайте спирт, за да изчистите надпис на гърба на вратата.Уверете се, че цялата прах, мръсотия и восък се отстраняват с пречистена област.Стъпка 2 : Загрейте вдлъбнатини камион и лепило с помощта на топлинен пистолет или сешоар.Завийте надпис на лицевата страна надолу и извадете на бял хартиен носител, който предпазва лепило за етикети.Писмо ще остане на мястото на прозрачен носител.Стъпка 3 : Отстранете прозрачната стартова опора, и сега си SIilverado изглежда невероятно.Забележка : Тези вложки са безопасни за автомивка, но задължително почистете боя, преди да инсталирате, и те не оторвутся.И преди да си го сложите, моля, не забравяйте да выровняйте утопленную част на автомобила .Опаковка : 1* Букви поставяне на задната врата ("C", "H", "E", "V", "R","O", "L", "E", "T") 24 часа обслужване на Бърз отговор: Всеки въпрос, моля, не се колебайте да се задават в раздел "Въпроси и отговори клиенти" или се свържете с нас директно.Бързо сервизно обслужване : Липсата на излишни за замяна или връщане за увреждания и незадоволени желания.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти