• Ново
Автомобилен Нагревател Размораживатель, 2 в 1 Автоматичен Нагревател на Предното стъкло на превозното средство Охлаждащ Вентилатор Включете в Запалката, 12V 360° Вър?

Автомобилен Нагревател Размораживатель, 2 в 1 Автоматичен Нагревател на Предното стъкло на превозното средство Охлаждащ Вентилатор

Rating 
BGN 15.19

Наличност
Налично за поръчка

【Автомобилен нагревател и автомобилен фен】12 В автомобилен нагревател вентилатор има функция за отопление и охлаждане 2 в 1.Той може бързо да изчистите скреж, мъгла, мъгла в колата, предното стъкло, странично и задно стъкло, гарантира ясен преглед за вашето шофиране и да ви позволи да се насладите по-топло шофиране в тази студена зима. 【Бързо загряване и ефективността на】Автомобилен нагревател вграден мощен изход дизайн, осигурява бързо загряване или охлаждащ ефект.Този нагревател не използва газ, само енергия от генератора за променлив ток, което го прави най-ефективният начин да се затопли. 【Бързо инсталиране и лесна за използване на】 автомобилна вентилаторна печка 12v можете да инсталирате на тампон или фиксиране на двустранно лепило.Автомобилен нагревател, който се включва към запалката на колата и да се включи. 【Въртящ се на 360°】 Кола 12-волтов нагревател идва с превръщането притежател на 360 градуса, предназначени за свободно регулиране.Можете да настроите нагревател, така че топлият въздух духаше там, където искате.Сложете го на нескользящий мат или поставяне на двустранно тиксо. 【Нагревател, подходящ за автомобил 12 V 150 W】Този портативен автомобилен нагревател работи перфектно,идеално за кола, къмпинг и караванинг.Това може да бъде отличен подарък за вашите приятели и семейство оценят дарове.Моля, обърнете внимание, че този автомобилен нагревател работи само за автомобили 150 W 12 V.Ниска мощност ще забави времето за отопление и дори не нагреет му.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти