• Ново
Защитно Фолио за автомобилни Фарове Tint Wrap Vinyl Прозрачен Стикер TPU, за Audi A7 S7 4K 4G 2015 г.-до Момента

Защитно Фолио за автомобилни Фарове Tint Wrap Vinyl Прозрачен Стикер TPU, за Audi A7 S7 4K 4G 2015 г.-до Момента

Rating 
BGN 57.74

Наличност
Налично за поръчка

1. Филм на фаровете са изработени от висококачествени материали, които са лесни за почистване и трайни.С тежка рамка способност за разтягане, филмът ще може да покрие всяко място, запазване на детайлите и не оставя грешки. 2. Този филм фарове е лесна и удобна за използване, просто откъснете един стикер.Той лесно демонтируется и не оставя следи, и той никога не ме боли светлини на вашия автомобил.Силна светопропускаемость, не засяга използването на автомобилни фарове. 3. Той може да бъде удължен при нагряване, водоустойчив слънцезащитен, е добра светлинна пропускливост, гладка повърхност.Не избледняват, не се скали и не се напуква. 4. Растягивающаяся защитно фолио за автомобилни фарове.Светла филмът защитава вашите светлини повреди дребни камъни, чакъл или насекоми. 5. Ако имате някакви проблеми при закупуване на този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще отговорим на вашите въпроси в рамките на 24 часа.Спецификация на продукта : Материал : Внос TPU (самовосстанавливающийся )Забележка : Златни с точка на възпламеняване статичен обект е прозрачен, в статични условия, и той ще бъде златен, с точка на възпламеняване под слънцето Характеристики : Устойчивост на надраскване и украса Лесна инсталация : 1. Спрей вода за светлина и филм. 2. Залепете филм на точното място. 3. Изстискайте водата и мехурчета с помощта на тампон.Приложими модели : за Audi A7/S7 2015 г.-до момента.

Декларирани характеристики

Material :
Import TPU (Self Healing )
Note :
Golden with the flash point of the static object is transparent under static conditions, and it will be golden with a flash point only under the sunshine
Feature :
Scratch Resistant and Decoration
Easy Installation:
1. Spray water to the light and the film. 2. Stick the film on the right place. 3. Squeeze the water and bubbles out with a pad.
Applicable Models: :
For Audi A7/S7 2015-Present :

Добавки за продукти