• Ново
EXCEART Оригами Хартия Многофункционална Сгъваема Хартия САМ Цветна Хартия за Начинаещи Trainning Училище, Детска градина (десет цвята Смесени, 10шт Всеки цвят - 14 x 14 см)

EXCEART Оригами Хартия Многофункционална Сгъваема Хартия САМ Цветна Хартия за Начинаещи Trainning Училище, Детска градина (десет

Rating 
BGN 23.03

Наличност
Налично за поръчка

Сгъването на хартия - това е вид ръчно игра, която осигурява забавление, което може да подобри практически умения, развиват интелекта и подобряване на способността на хората към иновации мислене.Квадратна лесно сгъване на хартия.Хартиени сгъваеми работа не са декоративен ефект, но и да имат добра практическа стойност, което може значително да обогати живота на хората.Картонена стартер.Лесно да се използва за рязане и залепване.Елементи на декора, за да работи, декорация на партита и училищни проекти.Изработен от висококачествени материали, безопасни за своя употреба.Хартия экологична и красива.Описание на Този предмет добре е изработен от висококачествен материал за трайни и практично използване.С точна дизайн и ярък цвят, идеална за производство на художествени занаяти, офис консумативи, чанти и декорация на дома.Това трябва да бъде добър подарък ръчна изработка на партита, тържества и други празници.Функция - Цвят : Десет смесени цветове. - Материал : Хартия. - Размер : около 14 x 14 x 0. 1cm. - Изработен от висококачествени материали, безопасни за своя употреба.Хартия экологична и красива. - Елементи на декора, за да работи, декорация на партита и училищни проекти. - Лесен за употреба за рязане и залепване. - Сгъването на хартия - това е вид ръчно игра, която осигурява забавление, което може да подобри практически умения, развиват интелекта и подобряване на способността на хората към иновации мислене. - Хартиени сгъваеми работа не са декоративен ефект, но и да имат добра практическа стойност, което може значително да обогати живота на хората.- Цвят : както е показано на фигурата.- Размер : 14 X14cm.Пакетът включва 500 x хартия.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти