• Ново
Детски Везни, Bluetooth Детски Цифрови Везни, 2 в 1 Детски Везни, Многофункционални Везни за домашни любимци и Детски Везни с Чекмедже за височина и Рулетка Детски Везни ?

Детски Везни, Bluetooth Детски Цифрови Везни, 2 в 1 Детски Везни, Многофункционални Везни за домашни любимци и Детски Везни с

Rating 
BGN 39.19

Наличност
Налично за поръчка

✍Bluetooth Baby Scale - вграден Bluetooth устройство може лесно да се свърже с приложението на мобилен телефон "Baby Fit".При тегленето на бебето, можете да запишете данните за теглото на приложение.Приложението автоматично ще се генерира график на исторически данни и ги сравни стандарти растеж на тегло деца на СЗО.Можете също така можете да добавите информация за всички членове на вашето семейство в заявлението, и всички на техните данни за теглото ще бъдат записани в приложението, така че лесно можете да проверите промени в теглото. ✍Много точни сензори - Четири прецизен сензор правят вашите измервания безкрайно точни.Точност до ±0,02 паунда(10 г), Макс. : 220 паунда.Нашите детски везни имат 4 превключващи режим на претегляне(паунд/кг/унция/lb : унция), функция тара, на сетивно бутон за включване/изключване на функцията за задържане.Функция задържане позволява ви да запазите точни цифри тегло без колебание на дисплея, дори ако за домашни любимци/бебетата се движат твърде активно. ✍Мощни многофункционални 2-1 цифрови детски везни-тези 2-1 детски везни може точно да се измери теглото на домашни животни, бебета, възрастни.При тегло на детето или малък домашен любимец можете да използвате везни с чекмедже, за да се уверите, че те се хранят правилно, да следите увеличение на теглото.С помощта на измерване на височина вътре в тавата може да се наблюдава растеж на домашен любимец/дете.След като детето/домашен любимец израстват тава или ще се претегля на големи домашни животни/възрастни, извадете тавата, това ще стандартни скали. ✍Удобен и безопасен тава - заоблени огъване отговаря на вогнутому дизайн, като детето ви е по-удобно, без да се притеснявате, че детето ще се плъзне с тавата.С помощта на 2 - те ротационни замъци можете лесно да го заедно със скалата.Той е стабилен и безопасен. ✍Безплатни 2 батерии AAA и рулетка-Ние ви даваме 2 безплатни батерии, така че можете да използвате везни веднага след тяхното получаване.Когато детето ви/домашен любимец е твърде голям, за измерване на дължина/височина на тавата, лентата може да се работи с него.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти